Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Γυμνή σε ένα κρεβάτι


Μήπως η υγεία κάποιου αξίζει περισσότερο από τα προσωπικά δεδομένα κάποιου άλλου; Ακόμη κι αν αυτός ο άλλος είναι μια πουτάνα, πόσο μάλλον δεκαεπτά πουτάνες! Ο ίδιος όμως δεν σεβάστηκε την δική του την υγεία κατά την διάρκεια του απροφύλακτου, απερίσκεπτου αγοραίου έρωτα, πόσο μάλλον να σεβάστηκε την ίδια. Και τότε η ίδια έγινε θύτης και θύμα, επειδή το κράτος πρέπει να προστατεύει τους πολίτες του πάση θυσία, παρά το οποιοδήποτε τίμημα για οποιανδήποτε εκδιδόμενη γυναίκα.


Η Ελλάδα φοβήθηκε για μια πιθανή πανδημία, έτρεξε να στηρίξει τον πολίτη της του οποίου η υγεία είναι σε κίνδυνο. Τα ΜΜΕ σαν άλλοι σωτήρες έπρεπε να πληροφορήσουν το κοινό, φαίνεται στις εποχές που ζούμε η ανθρωποφαγία κάνει ψηλά νούμερα τηλεθέασης. Κανείς όμως δεν απόρησε τόσα χρόνια ποια είναι αυτή η γυναίκα .… μέσα από ποια κανάλια trafficking έφτασε στην Ελλάδα. Ποιος την πούλησε και με ποια ψέμα.

Το κράτος αυτό αγνοούσε την ύπαρξη της για χρόνια, γιατί όσο την αγνοούσε ήταν σαν να μην υπήρχε. Πίσω από κλειστές πόρτες πραγματοποιούσε τις βρώμικες φαντασιώσεις του κάθε ευυπολήπτου πολίτη, του κάθε οικογενειάρχη, του κάθε σωστού ¨κυρίου¨. Κανείς δεν την ρώτησε ποτέ από πού ξεκίνησε, με τι όνειρα και πως κατέληξε εδώ, γυμνή σε ένα μπουρδέλο, φορέας του HIV. Ίσως γιατί αυτή δεν ήταν αρκετά ¨άνθρωπος¨ για αυτό το κράτος.

 Θα έρθει όμως κάποτε μια μέρα, που το ίδιο αυτό κράτος θα δημοσιοποιήσει και τα δικά σου προσωπικά δεδομένα με την ίδια ευκολία, ίσως για την ασφάλεια του ή την κυριαρχία του, γιατί εσύ του το επέτρεψες σήμερα με τα προσωπικά δεδομένα κάποιου άλλου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου