Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Την Πουτάνα σου την κουβαλάς πάντοτε μαζί σου !

Η μεγαλύτερη ερωμένη του κάθε "ωραίου έλληνα" υπήρξε η εθνικοφροσύνη. Μοίρασε πλουσιοπάροχα τα εθνικά της κάλλη σε φιλοβασιλικούς, σε δεξιούς, σε χουντικούς και χριστιανο-ορθόδοξους. Αλλά τα δώρα της, η δόξα και η πολιτική ισχύ αποτελούσαν κουτί της Πανδώρας που σε πολλές περιπτώσεις περιέκλειε ή και τερμάτιζε το δικαίωμα ζωής και θανάτου πολλών αριστερών. Σκοπός της ήταν να διορθώσει τους "αδιόρθωτους" αυτούς αριστερούς, σκοπό που πρέπει να παραδεχτούμε πως υπηρέτησε με συνέπεια και επιμέλεια - μέχρι θανάτου μερικές φορές.

Σκοπός της ερωμένης αυτής ήταν να χαρίζει ηδονές! Παράλληλα όμως εργαζόταν για να διορθώσει το έθνος, την τάξη, την πειθαρχία και προπαντός το περιεχόμενο των κεφαλιών (κάτω και πάνω). Για να επιτύχει το έργο της επιστράτεψε αρκετούς "πατριώτες", εκπαιδεύοντας τους και δίνοντας τους αρκετά επαγγελματικά δικαιώματα και ελευθερίες - να φυλακίσουν, να βασανίσουν, να βιάσουν ή και να σκοτώσουν ακόμη αυτούς τους "αδιόρθωτους" αριστερούς. Επένδυσε σε όπλα, στρατόπεδα και ξερονήσια. Όπου η διόρθωση ήταν αδύνατη τότε έπρεπε να γίνει ριζική, μαζική και ενδελεχής εκκαθάριση των "αδιόρθωτων" αυτών στοιχείων.

Η κυρία αυτή γνώρισε πολλούς επίδοξους εραστές κατά την διάρκεια της λαμπρής επταετίας. Όταν όμως το πάρτι τέλειωσε και αφότου κάθε ανώμαλος στρατιωτικός εκτόνωσε πάνω της τα κτηνώδη ένστικτα του, τότε βρήκε την ευκαιρία και ο κάθε ακροδεξιός για να την δαμάσει. Έτσι η κυρία αυτή κέρδισε μια μακρά λίστα επιδέξιων και επίδοξων εραστών και στη μικρή μας Κύπρο, όπως ο Γρίβας, ο Σαμψών, ο Πολύκαρπος και άλλοι καταλήγοντας στους νεότερους συνεχιστές του έργου, που προσπαθούν να διασώσουν μια τέχνη που γέννησε και γαλούχησε γενιές και γενιές πολιτικών της Δεξιάς.

Και τότε...στις άγριες εποχές που διανύουμε έκανε την εμφάνιση του ο μεγάλος Νίκος. Ο οποίος πήρε την ατιμασμένη "εθνικοφροσύνη" από το χέρι και την έντυσε ξανά με την ένδοξη γαλανόλευκη. Σαν πιστός καβαλιέρος την σέρνει από εθνικά σε εθνικιστικά μνημόσυνα κάθε Κυριακή, όπου όλοι οι επίδοξοι εραστές της έχουν πλέον μετονομαστεί σε ήρωες. Αμφιλεγόμενες και συχνά σκοτεινές προσωπικότητες που το μεμονωμένο έγκλημα δεν τους ήταν αρκετό, είχαν ανάγκη από επανάληψη. Έτσι η μεγάλυ παράταξη θα πορευτεί χέρι-χέρι με την ατιμασμένη ερωμένη στο ένδοξο 2013.

                                       "Την πουτάνα σου την κουβαλάς πάντοτε μαζί σου"

Υ.Γ. Κάποτε οι "εθνικόφρονες" αυτοί αποκάλεσαν την δικιά μας πατρίδα "πουτάνα της Μεσογείου", αλλά όπως φαίνεται η ιστορία δεν ξεχνά, και μάλλον την πουτάνα σου την κουβαλάς πάντοτε μαζί σου, άδικο δεν είναι λοιπόν να την δανείσεις πάρα κάτω.

                                      

2 σχόλια:

  1. Γεια σου,
    Η άνεση είναι πολύ σημαντικό να μην αφήνετε συχνά ο άνεμος μας παίρνει, μπορείτε να μιλήσετε contário, βάζει τη δυσαρέσκειά του και μας κάνει να αντιδράσουμε στη ζωή ..
    μεγάλο θέμα και πολύ ενδιαφέρον αγκαλιά blog. Μια αγκαλιά

    Oi,
    O não comodismo é muito importante, muitas vezes deixamos o vento nos levar, você ao contário fala, coloca sua insatisfação e nos faz reagir perante a vida..
    ótimo tema e muito interessante blog. Um abraço

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μεγάλο και ανεξάντλητο θέμα που έχει σημαδέψει την ιστορία μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή