Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Χαίρε Νύμφη Ανώμαλε !


Η παιδόφιλη εκκλησία και ο επίσκοπος ¨τροτέζα¨

**Τα παιδιά θέλουν να κακοποιηθούν σεξουαλικά

Σήμερα διάβασα μια είδηση που μου πήρε αρκετή ώρα να επεξεργαστώ, μερικές φορές ο όγκος των πληροφοριών είναι τόσο μεγάλος που χρειάζεται το χρόνο του να αναλυθεί. Κάποιες άλλες φορές όμως η πληροφορία είναι τόσο άρρωστα παράλογη που ένα λογικό μυαλό δεν μπορεί να βρει τρόπο να την χωρέσει.

Όταν ζητήθηκε από τον  Επίσκοπο της Τενερίφης να εξηγήσει τον τεράστιο αριθμό παιδιών που έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από καθολικούς ιερείς, αυτός είπε πως «Το ζήτησαν τα ίδια».

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα La opinion de Tenerife, ο Επίσκοπος Bernardo Alvarez άφησε τον παράλογο και σαδιστικό ψυχισμό του ελεύθερο να εκφραστεί, δηλώνοντας ότι υπάρχουν παιδιά που θέλουν να κακοποιηθούν - "Υπάρχουν έφηβοι 13 ετών οι οποίοι όχι μόνο συμφωνούν στην σεξουαλική πράξη, την αναζητούν, και αν είστε απρόσεκτοι θα την προκαλέσουν κιόλας. 

Οι βιαστές δεν είναι οι ιερείς. Οι βιαστές είναι τα προκλητικά αυτά πορνίδια, θηλυκού και αρσενικού γένους, που μονίμως βρίσκουν λόγους να σκύβουν μπροστά στους ιερείς και να εκθειάζουν τεντωμένοι τη φρέσκια, υγρή σάρκα τους, σχεδόν εκλιπαρώντας να χρησιμοποιηθούν ερωτικά από παιδόφιλους.

Μετά αρχίζουν τις μηνύσεις και πλέον είναι προφανές το τι συμβαίνει... Συνταξιοδοτούνται και μια ζωή πληρώνονται από την εκκλησία»



Όλα αυτά έγιναν πριν πέντε χρόνια, και ακόμη μέχρι σήμερα ο ¨άνθρωπος¨ αυτός του ¨Θεού¨ παραμένει επίσκοπος σε μια κοινωνία που του το επιτρέπει.  ¨Κύριοι¨ σαν αυτόν, που διαδίδουν θρησκείες,  υποκριτές που κρύβουν την διαστροφή τους πίσω από ψεύτικες σεμνοτυφίες και κυκλοφορούν ανάμεσα μας! Πολίτες υπεράνω κάθε υποψίας που εμείς τους δίνουμε το δικαίωμα να συνεχίζουν και να δικαιολογούν παράλληλα τις διατροφικές πράξεις τους.

 Άνθρωποι μιας εκκλησίας απόκοσμης, αποτρόπαια σαδιστικής που όσο κι αν μας ξεγέλασε δεν απέχει και πολύ από τον βίαιο μεσαίωνα και τις μαζικές εξοντώσεις . εμείς τους το επιτρέψαμε τότε, ας μην τους το επιτρέψουμε ξανά σήμερα!

Τέλος η ανοχή, αν ακόμη πιστεύετε στον Θεό, σε οποιονδήποτε Θεό σας καλώ να τον τιμήσετε μακριά από την εκκλησία. Και  αν ο δικός σας Θεός είναι το ίδιο ανθρωπιστής όπως τον δικό μου τότε ο ίδιος θα σας ζητούσε να τον τιμήσετε και να τον πιστέψετε μακριά από το μέγιστο έργο τις ανθρώπινης υποκρισίας – την Εκκλησία (Δυτική και Ανατολική).

2 σχόλια:

  1. Well said!!!!Blind, Stupid people, what can we expect? Those people, those people who allow these things,those "religious" people, are so religious because of their huge lack of brain processing. Church provided the most powerful brainwash for the empty headed.And those retards allow assholes to lead them...to God!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. those "religious" people are so "religious" because of their illegal, immoral and sick sexual needs! They just need to hide them somehow, and thats where the church and God come into good use.

    ΑπάντησηΔιαγραφή